Villa’s in Zuid-Frankrijk, met zwembad of op het strand, persoonlijk door ons geselecteerd. Villa’s in Languedoc Roussillon, de Côte d'Azur, de Provence en Corsica.

Southfrancevillas.com is opgericht in 2000 en is een familiebedrijf dat vakantiewoningen in het hogere segment verhuurt. Op onze site vindt u de mooiste Zuid-Franse vakantiehuizen met privé zwembad.

Wij zijn werkzaam in het gebied dat in Frankrijk bekend staat als ‘Midi’, welke uitstrekt van de Spaanse tot aan de Italiaanse kust en geniet van de beste stranden en wijngaarden aan de Mediterranee. Wij bieden u een selectie van persoonlijk geselecteerde luxe vakantievilla’s in het Zuiden van Frankrijk voor de zomer in o.a. de Languedoc Roussillon (villa’s met privé zwembad), de Provence (boerderijtjes of kasteeltjes die gehuurd kunnen worden voor intieme bruiloften of speciale gebeurtenissen) en aan de legendarische Côte d'Azur (luxe vakantievilla’s), van Nice tot Collioure.

We hebben vakantiehuizen aan zee in de omgeving van Béziers, villa's op het prachtige Corsica, villa's in Saint-Tropez, vakantiehuizen in de Var en luxe villa’s in het historische Carcassonne in de Languedoc. Al onze vakantiewoningen zijn persoonlijk door ons geselecteerd, zodat wij er zeker van zijn dat ze aan de door ons gestelde standaard voldoen en u van een heerlijke vakantie kunt genieten.

Tevens hebben wij chique verblijven en luxe villa’s te huur op Corsica en in Marokko, naast een aantal exclusieve ski-chalets in de Franse Alpen. Verder kunt u voor onze villa's in Zuid-Frankrijk een kok, dienstmeisje(s) of babysitter(s) inhuren, om zo van een perfecte vakantie in Frankrijk te genieten.

Op dit moment nemen wij al reserveringen aan voor zomer. Aangezien al onze woningen op korte afstand van de vliegvelden liggen, welke goedkope vluchten aanbieden, zijn onze woningen niet al te duur en rekenen wij geen boekingskosten.

Graag staan wij u persoonlijk te woord om uw vakantie voor u te reserveren op de manier die u wenst. Dit is alleen mogelijk in het Engels, de rest van deze website is eveneens in het Engels.

Klik hier om verder te gaan!