Sydfranske ferievillaer, med swimmingpools eller på stranden, som vi selv har håndplukket. Villaer i Languedoc Roussillon, Cote d'Azur, Provence og Korsika.

Sydfranske Villaer blev etableret i år 2000, vi er en familie ferie udlejningsvirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af håndplukkede luksus ferieboliger i Sydfrankrig, til næste sommer, i Languedoc Roussillon, Provence og Cote d'Azur regionerne. Vi arbejder i området, der i Frankrig er kendt som ”Midi” området, det strækker sig fra den spanske til den italienske grænse, her finder du nogle af de bedste Middelhavs strande og vinmarker. Vores ferie villa udlejninger i Languedoc, Provence, Côte d'Azur og Korsika er alle blevet inspiceret af et medlem af vores team, for at sikre at de lever op til vores selektive portefølje af franske ferieboliger. Vores udbud af strandvillaer i det sydlige Frankrig er stort, og vi kan tilbyde hytter og luksus villaer fra Nice og helt ned til Collioure. Vi har nogle af de bedste villaer med pool i Languedoc, luksus ferie villaer i Cote d'Azur, provencalsk bondegårds leje, samt slotte som kan lejes til små bryllupper, eller andre særlige begivenheder.

Vi er stolte af at være "mennesker" - folk har brug for at tale med rigtige mennesker! Vi forstår, at det mest dyrebare for dig er tid. Ring til os og lad os planlægge din ferie, fuldstændig på samme måde, som du normalt ville planlægger din egen.

Sydfranske Villaer, tager nu imod reservationer, for familie villa ferier i Sydfrankrig, til næste sommer. Da vores franske sommerhuse, alle er inden for kort distance af de billigere flyselskabs lufthavne, i Languedoc Roussillon, Provence og Cote d'Azur, udbyder vi til rimelige priser, og vi opkræver ikke reservationsgebyr.

Vi har også smarte retreats og luksus villaer til leje i Korsika og Marokko samt en række eksklusive ski-hytter i de franske alper.

Klik her for at komme til hjemmesiden!