Handplockade semestervillor i södra Frankrike, med pool eller vid stranden. Villor i Languedoc Roussillon, Franska rivieran, Provence och Korsika.

South France Villas, ett familjeföretag grundat år 2000, erbjuder ett urval av handplockade exklusiva semestervillor för uthyrning i södra Frankrike. Languedoc, Provence, Franska rivieran och Korsika är bara några av de områden där du hittar våra lyxiga och mycket prisvärda villkor att hyra under din nästa semesterresa.

Via oss kan du hyra en semesterbostad med pool i Languedoc, en lantgård i Provence, en lyxvilla vid havet i Saint Tropez eller kanske ett franskt slott för ditt bröllop eller andra festligheter. Vi vill endast erbjuda det allra bästa, och därför inspekteras alla bostäder av oss personligen innan vi lägger upp dem för uthyrning.

Våra lyxiga semestervillor i södra Frankrike är några av de allra bästa på marknaden och du kan välja mellan en villa med pool eller en villa precis vid stranden. Du kan också hyra en semesterbostad med självhushåll eller med privat kock, städerska eller barnvakt för att du ska få precis en sådan fransk semesterupplevelse du tänkt dig.

Nu tar vi också emot bokningar av din familjesemester i södra Frankrike inför nästa sommar. Alla våra franska semesterbostäder är belägna nära populära flygplatser, och dessutom är de mycket prisvärda och kan reserveras helt utan bokningsavgift.

Vi är stolta över vår personliga och effektiva service, och vet samtidigt att semesterplanering kan ta en hel del tid. Därför välkomnar vi dig att kontakta oss så att vi kan planera din semester åt dig precis som du önskar, medan du får tid att ägna dig åt annat.

Besök gärna vår hemsida med innehåll på engelska för mer information. Och kom ihåg att vi även erbjuder lyxvillor för uthyrning på Korsika, i Marocko samt i de franska alperna.

Klicka här för att besöka webbplatsen!