Sør-Frankrikes ferievillaer med basseng eller strand – håndplukket av våres egne spesialister. Villaer i Languedoc Roussillon, Cote d'Azur, Provence og Corsica

Southfrancevillas.com, som ble etablert i 2000, tilbyr et unikt utvalg av håndplukkede franske luksusferieboliger til familie og til overkommelige priser. Disse villaene befinner seg i Sørfrankrike eller for å være mer spesifikk i Languedoc Roussillon, Provence og Cote d'Azur regionen. I velkjente området “Midi” som strekker seg fra den spanske til den italienske grensen og består av et av de beste Mediterianske strendene og vingårdene.

South France Villas tar allerede imot reservasjoner for neste sommer og på hjemmesiden våres kan du finne Sørfrankrikes vakreste luksusvillaer, alle utstyrt med privat svømmebasseng. Det er snak om moderne boliger på Cote d’Azur eller Den Franske Riviera, samtidig tilbyr vi også feriebolig på vakre Provence-gård eller vingård - som også kan leies til små bryllup eller spesielle begivenheter. Vi har også elegante retreats eller luksuriøse villaer til leie i Korsika og Marokko, i tillegg til en rekke eksklusive ski-hytter i de franske Alpene. Våres luksusboliger med egen husholdning er tilgjengelige for ferieutleie med stuepike, kokk eller barnevakt slik at du kan få en perfekt ferieopplevelse i Frankrike.

Frankrikes vakreste perler - fra den legendariske Cote d'Azur til historiske Carcassonne i Languedoc eller den urørte skjønnheten på Corsica – er ikke langt fra disse luksuriøse ferieboligene. Vårt mål er å tilby den beste ferien til overkommelige priser (hvor noen vil si luksusferie til billig penge) og derfor har vi håndplukket ferieboligene med kort kjøreavstand fra lavprisflyselskapenes flyplasser i Languedoc Roussillon, Provence og Cote d'Azur. En luksusferie i varmere solfylte strøk trenger ikke å koste all verden, og et stort pluss er at vi ikke har noe reservasjonsgebyr.

Vi er stolte av å være ”menneskelige” – folk trenger å snakke med et ekte menneske og vi har forståelse for at din mest dyrbare besittelse er tid. Derfor kan du besøk våres hjemmeside for mer informasjon om Southern France Holidays Villas. Alt innholdet på siden og all korrespondanse foregår på engelsk.

Klikk her for å besøke oss!